Equissage

 

Equissage Pulse


EQUISSAGE PULSE IS SPECIFIEK ZEER EFFECTIEF VOOR:

Verbetering van prestaties
Preventie van problemen en blessure
Blessure herstel van ziektes en aandoeningen
Ondersteuning en onderhoud van de algehele gezondheid


 

Equissage Pulse levert krachtige Cyclodische vibratie (Horizontaal, verticaal en roterend) massage aan het gehele lichaam. Doormiddel van wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat deze bijdraagt aan verbetering van de bloedcirculatie, lymfedrainage, ontspanning en gewrichts mobiliteit en kan bijdragen aan het genezings en herstel proces bij revalidatie van een grote meerderheid van blessures en condities.


Hoe werkt de Equissage Pulse?
Equissage Pulse backpad

Eenvoudig en zeer veilig in gebruik, is de backpad ontworpen om op een comfortabele, manier een optimaal resultaat te kunnen geven aan het botstelsel, spierstelsel, vatenstelsel, en lymfesysteem. Geplaatst op de zadel positie, is de backpad ideaal voor warming up van het paard en ook specifiek te gebruiken voor warming down, welke zorgt voor optimale ontspanning aan het lichaam verspoedigt afbraak van opgebouwd melkzuur in de spieren en ter preventie van stijfheid aan pezen, spieren, ligamenten en gewrichtenEquissage Pulse Hand Unit

Paarden hebben diverse centrale zenuw en accupresure punten welke geblokkeerd kunnen raken. Dat kan leiden tot veel voorkomende spier problemen,zoals o.a verkorten en onregelmatigheid van de gangen, oncomfort aan het hoofd, hals en nek, maar ook rug, schouder en heup kreupelheid. Allen zorgen voor vermindering van prestatie.
De hand unit is ontworpen om diepwerkende cycloidische vibratie massage direct toe te passen aan deze specifieke gebieden, om het beste resultaat te krijgen en de algehele conditie van uw paard te optimaliseren.
De hand unit werkt ook zeer effectief bij ademhalings problemen maar ook ter preventie en sneller herstel van bloedingen welke kunnen ontstaan door explosieve arbeid bij o.a. race paarden en dravers en geeft hierbij het beste resultaat in samenwerking met de backpad.Equissage Pulse Leg en Tendon boot

De legboot is de meest effectieve manier om in samenwerking met de hand unit de meest voorkomende been en hoef problemen te behandelen. Deze combinatie zorgt voor een prettige en diepwerkende en effectieve circulatie massage aan het gehele been.
Problemen zoals verreking en overstrekking van pezen en ligamenten, kneuzingen, circulatie problemen, artrose problemen, hoefzweren, hoefkneuzingen, knieproblemen, schiefel problemen en o.a piephak.
Door de optimalisatie van de doorbloeding en lymfedrainage draagt het bij aan verbetering van de gewrichtsmobiliteit.


 

Tarieven


: Voor slechts € 35,- komen wij bij u op locatie voor een heerlijke behandeling bij uw paard/pony. Dit is binnen een straal van 30 kilometer vanaf Almere Buiten

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verder!